Kako HDZ skuplja glasove u BiH: Šalju pisma potpore Dinamu i Hajduku - "Vaše pobjede razveselit će BiH"

KANDIDATKINJA HDZ-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto uputila je danas u povodu večerašnjih euroutakmica Hajduka i Dinama pismo potpore klubovima, Upravi, treneru i igračima, kako navodi Ured za informiranje HDZ-a BiH.

U pismu potpore Hajduku istaknula je kako se "nada i očekuje pobjedu Hajduka, hajdučkog srca te hrvatskog športa." "Ta pobjeda razveselit će i brojne Hrvate i navijače Hajduka u Bosni i Hercegovini".

U njenom pismu Dinamu stoji kako će i Dinamova pobjeda razveseliti brojne Hrvate i navijače Dinama u Bosni i Hercegovini.

"HNK Dinamo večeras igra iznimno važnu nogometnu utakmicu za ulazak u Euroligu. Protivnik Vam je i težak i izazovan, a trenutak je prevažan ne samo za ljubitelje i navijače Dinama, nego i za cijelu Hrvatsku i hrvatski šport. Imajući taj značaj u vidu, kao predsjednica Federacije BiH i kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na Općim izborima 3. listopada 2010., želim Vam večeras uspješan nastup i pobjedu. Molim Vas da moje izraze potpore prenesete Upravi,  treneru i igračima", stoji u njenom pismu koje je upućeno Dinamovom predsjedniku.

Pročitajte više