Kapetan Dragan tijekom bijega se oženio

DRAGAN VASILJKOVIĆ, poznatiji kao Kapetan Dragan, oženio se u vrijeme dok se skrivao od australske policije prije nepuna tri mjeseca, piše srpski Alo.

Informaciju o tome potvrdila je upravo Vasiljkovićeva supruga Nada koja se prije braka prezivala Lukić Bruce. "Istina je da smo se vjenčali. Ne mogu otkriti kada i gdje je to bilo, jer osim nas to nitko ne zna. To je naša intimna stvar", kazala je Kapetanova supruga.

Nada redovito obilazi svoga supruga u zatvoru i priznaje da je vrlo zabrinuta za njegovo psihičko stanje. "Jučer sam ga zadnji put vidjela na pola sata. Uopće nije dobro. Jako mu je teško tamo, psihički se vrlo loše osjeća. Ipak, on je hrabar i znam da će sve izdržati", kazala je.

Ljubav buknula u zatvoru

Bračni par Vasiljković poznaje se već godinama, a ljubav između Kapetana i Nade buknula je još prilikom njegovog boravka u australskom zatvoru. Tijekom procesa za Vasiljkovićevo izručenje ona je redovito pratila suđenje te je čak i svjedočila u korist svoga partnera.

Nakon izlaska iz zatvora 2009. kapetan Dragan prijavio je boravak na Nadinoj adresi u australskoj regiji Coffs Harbour. Kako navode mediji, Vasiljković je uhićen upravo na jahti Nadina bivšeg supruga.

Pročitajte više