Kazalište, knjiga, masaža, zašto ne?

MALA SCENA - zagrebačko urbano kazalište koje slijedi svjetske trendove, do kraja godine svakom će posjetitelju Scene za mlade podijeliti letak s popustima koji će se moći iskoristiti pri kupnji ili korištenju usluga kod partnera kazališta.

Paket obuhvaća: večeru nakon predstave, kreativni babysitting za vrijeme večernjih predstava, simultano prevođenje predstava na znakovni jezik, online rezervacije karata te biblioteku Male scene.

Ove godine slični se sadržaji nude mladoj publici, kako bi svoj kazališni doživljaj nastavili slušajući omiljenu glazbu ili čitajući dobru knjigu, a na kraju se mogu počastiti opuštajućom masažom ili kozmetičkim tretmanom.

U suradnji s partnerima, do kraja godine svaki će posjetitelj Scene za mlade dobiti letak s popustima koje će iskoristiti pri kupnji ili korištenju usluga. Partneri u ovom projektu su: Dancing Bear - popularna diskografska kuća koja ima CD shop-ove u najvećim hrvatskim gradovima.  Za svaki predočeni letak, donosioci ostvaruju 10% popusta na svaki kupljeni CD, i to u trgovinama u Zagrebu, Gundulićeva 7; Splitu, Dioklecijanova 6; Varaždinu, Pavlinska 5 i Osijeku, Trg A.Starčevića - Pothodnik.

Knjižnica Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, Preradovićeva 5 – narodna knjižnica s dugom tradicijom i raznolikom ponudom knjiga i časopisa. Osim uobičajene čitaonice i odjela knjiga za odrasle te djecu i mladež, knjižnica raspolaže bogatim fondom knjiga na stranim jezicima, gdje posebnu vrijednost čini literatura vezana za kulturu tradicionalnog i suvremenog Japana. Ono što je izdvaja od ostalih knjižnica je Središnja albanska knjižnica, jedinstvena u zemlji. Donosioci letka će se besplatno do kraja godine moći upisati u knjižnicu.

Trešnjevka d.o.o. - nastavljajući se na 55-godišnju tradiciju Zagrepčanima poznatih brijačnica i češljaonica, Trešnjevka je posljednjih godina modernizirala svoje prostore te usmjerila ponudu prema mlađoj publici. Na osam zagrebačkih adresa nudi kozmetičke, frizerske usluge i masaže te pedikuru i manikuru. Donosioci letka će u salonima u Gundulićevoj 4 i Ozaljskoj 37 moći iskoristiti 10% popusta na sve usluge. 

Scena za mlade Male scene obuhvaća slijedeće predstave:

Ifigenija - nedavno premijerno izvedena predstava za mlade i odrasle, prema tekstu mlade dramatičarke Lane Šarić koji proučava temu žrtvovanja mladog čovjeka za više interese, s posebnim naglaskom na ulogu mladih u modernoj obitelji. Predstava je od početka rasprodana te je mladi, mahom učenici i studenti, vrlo dobro prihvaćaju.

Nevidljivi Leonard -prva u potpunosti obiteljska predstava u domaćem kazalištu u kojoj zajedno glumi cijela glumačka obitelj Šimić- Lončar. Predstava je dobila mnogobrojne pohvale, a sve simpatije publike osvojila je Buga Marija Šimić, nova zvijezda hrvatskog teatra koja trenutno snima prvi hrvatski dječji film.

Henrik V - reprizna predstava koja je prošli tjedan imala svečanu 100. izvedbu. Dio je ciklusa Klasici za djecu u Maloj sceni, a tema besmisla ratovanja odraslih ispričana je kroz dječju igru.

Brijačice - moderna teen predstava koja se bavi fenomenom popularnih reality showova te njihovog utjecaja na mlade.
 

Pročitajte više