Kaznena prijava za oštećenje redakcije Hrvatskog narodnog lista

ZADARSKA je policija podnijela kaznenu prijavu protiv M.B. iz Zadra koji je u subotu oko 13 sati upao u redakciju zadarskog tjednika "Hrvatski narodni list" i razbio računalnu i ostalu redakcijsku opremu.

Protiv M.B. policija je podnijela kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđih stvari. S prijavljenim M.B. u društvu je za vrijeme nasilničkog ponašanja u redakciji "Hrvatskog narodnog lista" bio još jedan mladić za kojega je tijekom kriminalističke obrade utvrđeno da nije sudjelovao u uništavanju opreme, pa protiv njega nije podnesena kaznena prijava, doznaje se u PU zadarskoj.

Kako se neslužbeno doznaje, povod je mladićeva nasilničkog ponašanja informacija objavljena u posljednjem broju "Hrvatskog narodnog lista" o njegovu raskidu ljubavne veze s djevojkom.

U redakciji "Hrvatskog narodnog lista" u međuvremenu je dio opreme osposobljen, a dio je trajno uništen i u tijeku je procjena štete. Izlazak sljedećeg broja "Hrvatskog narodnog lista", idućeg petka, nije upitan, doznaje se od glavnog urednika tog tjednika Ivice Marijačića.

Pročitajte više