Komentari Kolindinih fanova: "Naša prijesednica i buduća prijesednica"

Foto: Igor Soban/PIXSELL, Screenshot Facebook

AKTUALNA predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je predstavila svoju kandidaturu za novi mandat na čelu države pod sloganom "Hrvatska zna!".

Događaj, koji će vjerojatno najviše ostati upamćen po skandiranju Jakovu Kitaroviću i po ulizivanju Olivera Mlakara Kolindi koja danas nije napravila ozbiljne gafove, prenosio je uživo na svojoj Facebook stranici HDZ.

U komentarima ispod videa javili su se oduševljeni Kolindini fanovi. Očekivano, ima svega. 

"Božija pomoć prijesednici"

Ima tu svega. Od "božije pomoći", do već kod Kolindinim obožavateljima uobičajene verzije riječi predsjednica koja u njihovoj interpretaciji glasi "prijesednica", iako se često pojavljuje i u drugim kreativnim verzijama. 

"Sa božijom pomoći po drugi mandat gosp. Kolindi , pozdrav i svako dobro iz Neuma", "NASA Prijesednica i buduća prijesednica.", neki su od komentara. 

Tepanje Kolindi

Drugi su se trudili pokazati koliko cijene Kolindu. "TI si hrvatska kraljica i prava, velika Hrvatica!!", "Vrsna žena.", riječi su kojima su opisali Kolindu. 

Jedan komentator s vrlo osebujnim jezičnim izričajem nije odolio osvrnuti se na Milanovića, i to optužbom da je "ubijo Branitelja u Vukovaru".

"Bolje ona ne Udbaš Milanović onje ubijo Branitelja"

"Bolje ona ne Udbas Milanovic onje ubijo Branitelja u Vukovaru jer je naredijo policiji da ubiju Branitelja", glasi cijela misao Kolindinog obožavatelja. 

Neki su ljubav prema Kolindi odlučili pokazati gifovima pa je tako jedan čovjek postavio GIF ptičice na koju se iz posude istresa gomila srdaca. "Sva moja ljubav prema tebi", stoji uz animaciju. 

Čovjek iz Amerike koji voli Kolindu i Ivu Sanadera

Javio se i čovjek koji je napisao da je rođen u Americi te je naveo i ime i prezime djeda koji je bilo "satnik u domobrane i poginuo na kraju rata 1945.", a pohvalio se i da se jednom čak imao čast rukovati s Franjom Tuđmanom te da je "bio u njegovu procesiju".

On je, osim Kolinde kojoj je uputio pozdrav iz "daleke silinske doline", podržao i Ivu Sanadera. 

"Oslobodite Ivo Sanadera iz pritvora! Mnogo je uradio za Hrvatsku dok je bio na vlasti..Hrvatska je jako brzo napredovala dok je on bio primjer", napisao je Kolindin fan. 

Ima i trolera i Škorinih fanova

Pod objavom se, treba napomenuti, našlo i nekoliko trolera te nekoliko obožavatelja Miroslava Škore koji su kritizirali Kolindu.

Pročitajte više