HDZ-ovci u Šibeniku: Glasajte za nas, jer ne želimo da nam homoseksualci šetaju po Poljani

"NAMJERA političkih protivnika HDZ-a nije da stranka izgubi izbore, već da nestane s političke scene Hrvatske, da se razmrvi, ali to se ne smije dopustiti jer bez snažne, čvrste, stabilne Hrvatske demokratske zajednice nema stabilne Hrvatske", poručila je to danas šefica HDZ-a Jadranka Kosor na predizbornom skupu poslijepodne u Šibeniku.

Prema viđenju Jadranke Kosor, Hrvatska nakon izbora može krenuti dvama smjerovima - potpuno lijevo ili onim pravima prema Europskoj uniji.

Ovaj lijevi je onaj koji će dovesti na vlast one koji kažu da vjeronauk mora iz škola, da treba preispitati ugovor s Vatikanom i povući tužbu protiv Srbije, kazala je Kosor.

Zatim je ponovila kao i svaki put do sada da će iz Kukuriku koalicije dođu li na vlast povući Zakon o ništetnosti te ustvrdila da ni Milanović, ni Čačić ni Hrelja, ni Jakovčić nisu osudili ni jednom riječju taj njihov zakon prema kojem šalju "optužnice protiv naših vitezova", ali su osudili hrvatski zakon.

Svoju je Vladu hvalila da je učinila sve što je mogla u gospodarstvu u krizi, da Hrvatska već dva tromjesečja bilježi rast BDP-a, rast dobiti gospodarstvenicima, rast broja obrtnika i štednje građana, te pokazala da nam za to ne treba MMF.

Čelnik šibensko-kninskog HDZ-a Ante Kulušić kazao je, pak, kako se ponadao da je Radimir Čačić, umjesto na jučerašnji skup Kukuriku koalicije, u Šibenik došao kako bi podmirio 1,4 milijuna kuna duga kojeg njegova tvrtka ima prema šibenskoj tvrtki Miab d.o.o.

"Izađite 4. prosinca na izbore da zgazimo Kukuriku koaliciju, jer ne želimo da nam homoseksualci šetaju po Poljani, ne želimo legalizirati drogu i ne želimo plaćati porez na imovinu", nagovarao je govorom mržnje Kulušić.

Pročitajte više