Kosor: Ovo mi je jedan od najsretnijih dana, Purda braniteljima: Ne preko granice!

TIHOMIR PURDA, koji je prošlog tjedna izašao iz sarajevskog zatvora te se vratio kući u Vukovar, jutros je u 9.30 sati s premijerkom Jadrankom Kosor popio kavu u Banskim dvorima, a zatim je posjetio i Hrvatski sabor.

Kada je došao u Sabor, Šeks je na trenutak prekinuo sjednicu rekavši: "Imamo presedan, na galeriji je branitelj Purda. Zaplješćimo!". Buran pljesak odjeknuo je sabornicom nakon čega je sjednica nastavljena.

"Bilo je zadovoljstvo susresti se s Purdom. Prenosim mu pozdrave cijele Vlade. Mi smo zadovoljni što je on napokon sa svojom obitelji", rekla je Kosor nakon susreta dodajući kako su razgovarali o budućnosti te da su neke stvari dogovorili. "Radimo na tome da se ovo što se dogodilo našem branitelju i hrvatskom vitezu Purdi nikad više ne dogodi. Zaista želim da gospodin Purda bude okrenut budućnosti. Ovo je jedan od mojih najljepših dana", dodala je Kosor.

"Došao sam na svoj osobni zahtjev da se zahvalim. Zahvaljujem se premijerki i svim braniteljima, odvjetniku. Mislim da se nemaju čega bojati, ali neka ne idu preko granica dok se ne riješi sve", poručio je Purda svojim kolegama. Purda je premijerku pitao i hoće li biti kuma njegovom četvrtom djetetu, a ona je pristala.

Pročitajte više