Kosor s Mesićem kao i s Pahorom: Za javnost ni riječi

HRVATSKA javnost ostala je uskraćena za informaciju o čemu su predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić i prva žena Vlade Jadranka Kosor razgovarali danas punih sat vremena na redovnim konzultacijama. Naime, nakon sastanka unatoč upornim pitanjima novinara ni premijerka Kosor, a ni predsjednik Kosor nisu htjeli reći detalje razgovora.

Navodno su trebali razgovarati o aktualnim strateškim, gospodarskim i dnevnopolitičkim pitanjima, no umjesto detalja razgovora posebice u svijetlu mogućeg pada zakona o "kriznom nametu" kojeg najavljuje i sam predsjednik Mesić, za okupljene novinari imali su spreman tek - smiješak pred kamerama.

"Nastavljamo sa sastankom sljedeći tjedan", jedino je bilo što se moglo čuti od strane Mesića i Kosor kao i informaciju da nisu razgovarali hoće li Vlada objaviti ugovor o prodaji Ine na čemu inzistira Mesić.

Podsjetimo, kako je sličnu "taktiku šutnje" Kosor već primijenila nakon sastanka s premijerom Slovenije Borutom Pahorom, što je sada očigledno postao običaj.

Pročitajte više