Kregar: Imamo preveliku podršku javnosti s kojom je nemoguće izgubiti izbore

"NA NAŠOJ LISTI ističu se  Dražen Lalić, sociolog i profesor na Fakultetu političkih znanosti, glumac Vili Matula, urbanistica Vera Petrinjak, te hrvatski povjesničar umjetnosti  Zvonko Maković. Na listi imamo i najjačeg Hrvata, osvajača srebrne olimpijske medalje u hrvanju 1972.“, rekao je danas na predstavljanju Nezavisne liste Velimir Srića dodajući kako drugo mjesto pripada "budućem" gradonačelniku Josipu Kregaru.

Na današnjoj konferenciji za novinare uz Sriću bio je i gradonačelnički kandidat Kregar koji je pozvao sve građane Grada Zagreba da u što većem broju izađu na izbore. Naime, danas je Kregar bio izuzetno optimističan kada su u pitanju skori lokalni izbori, a kako je sam rekao "sve miriše" na pobjedu na skorim izborima s obzirom na veliku podršku javnosti.

"Osjećamo koliku podršku imamo i zato ćemo pobijediti. Pred nama je mogućnost koja se pruža jednom u četiri godine kada im možemo reći da želimo dobrog upravitelja, a ne lošeg gospodara, da želimo kvalitetnije živjeti, da se naš novac ne rasipa na sulude projekte koji nam nisu potrebni jer ovaj put imate koga birati", zaključio je danas Kregar pred novinarima.

M.M.
Foto: kregar.org

Pročitajte više