Lesar se na Facebooku pohvalio "carskim ručkom", pa ga spašavali kći Maja i supruga Ana

"DANAS me supruga počastila 'carskim' ručkom. Kaže da je to nagrada za to što sam konačno doma. Doista, bez potpore obitelji ne bi sve ovo izdržao", napisao je čelnik Laburista Dragutin Lesar na svom službeno Facebook profilu, no sigurno se nije nadao kako će njegov status razviti polemiku u kojoj ga je branila upravo - njegova obitelj.

Dvanaest tisuća kuna je "crkavica"!?

Naime, jedan od diskutanata napisao je kako zapravo možeš "fućkati obitelj" ako nemaš iza sebe javnost, na što je javila Lesarova kći Maja Lesar, kojoj je zasmetao i komentar tko i kako se može u Hrvatskoj živjeti s 12 tisuća kuna  mjesečno koju je netko opisao i "crkavicom"

"Tko si ti da komentiraš plaću čovjeka koji pošteno zaradi za kruh? Tko si ti da komentiraš našu obitelj i laprdaš gluposti koje nemaju veze s vezom? Zar stvarno nemaš pametnijeg posla u životu?", napisala je mlada Maja Lesar. No, komentatori još nisu ostali dužni pa je jedan od njih napisao kako on nema "ženu političara" u svojoj obitelji da ga "pogura za posao".

Ana Lesar: To je domaća juha s ribanjkom

No, Maja Lesar naglasila je kako se njenu obitelj ne smije "vrijeđati i pljuvati". Vođa laburista, valjda je uživao u popodnevu pa se nije uključivao na raspravu.

Na kraju se u cijelu raspravu o carskom ručku uključila i supruga Ana, objašnjavajući što je to zapravo carski ručak.

"Nebrem vervati kakvih "bedaka" ima...mom mužu "carski ručak" znači - domaća juha i to s ribanjkom...:))))", napisala je na kraju supruga Ana Lesar.

Pročitajte više