Ludi obožavatelj na Facebooku uhodio Marka Zuckerberga i prijetio mu

MARK ZUCKERBERG zatražio je pomoć policije nakon što su ga počeli uhoditi na Facebooku, njegovoj vlastitoj društvenoj mreži! Zuckerberg je na Facebooku počeo dobivati uznemirujuće poruke od 31-godišnjeg Pradeepa Manukonde.

"Sasvim sam umoran i iscrpljen. Oprosti što te gnjavim, ali molim te Mark. Vrijeme ističe. Molim te pomozi mi. Zaista trebam tvoju pomoć. Odgovori mi prije nego bude prekasno. Cijeli život dugujem tvojim uslugama. Molim te pomozi mi i onda sam spreman umrijeti zbog tebe", jedna je od poruka koju je Zuckereberg dobio.

Iz Facebooka su također potvrdili da je poludjeli obožavatelj pratio Zuckerberga i prijetio mu. Barry Schnitt iz Facebooka američkim je novinarima rekao da je Zuckerberg zatražio da se Manukondi izrekne zabrana pristupa njemu i njegovoj obitelji, što je sud odobrio.

TMZ javlja da je Manuonda nekoliko puta dolazio u središnjicu Facebooka u Palo Altu, a policija ga je jednom ulovila i u pokušaju neovlaštenog ulaska u Zuckerbergovu kuću. TMZ je ušao u trag Zuckerbergovom "stalkeru" koji tvrdi da nije mislio ništa loše. "Ja sam miroljubiv tip. Žao mi je što misli da mu želim nauditi", rekao je Manukonda.

Pročitajte više