Magazin ˝Profit˝ dodijelio nagrade poduzetniku, bankaru i ekonomistu godine

POSLOVNI magazin ´Profit´ na prigodnoj svečanosti obilježio je gošnjicu izlaženja i dodijelio nagrade, prema njegovu izboru, poduzetniku godine predsjedniku Uprave tvrtke Badel 1862 Anti Perkoviću, banci godine Hrvatskoj poštanskoj banci, a ekonomistom godine proglašen je Guste Santini.


Glavni i odgovorni urednik ´Profita´ Darko Petričić tom je prigodom ocijenio da, iako je Vlada nesklona domaćim poduzetnicima, ipak ima onih koji postižu zavidne uspjehe.


Predsjednik Uprave Badela 1862 Ante Perković velikim zalaganjem pridonio je da je ta tvrtka, koja ove godine slavi 140 godina djelovanja, nakon razdoblja poslovnih teškoća ostvarila značajan investicijski zamah.

Hrvatska poštanska banka, jedna od rijetkih koja nije u stranom vlasništvu ostala je dosljedna svojoj poslovnoj politici i krenula je ove godine s programom turističkih kredita što je potaklo i ostale banke na slične korake.

Ekonomist Guste Santini svojim britkim komentarima i dosljednom kritikom aktualne Vladine ekonomske politike pridonio je boljem razumijevanju aktulanih ekonomskih kretanja,

Poslovni magazin Profit donosi ekonomske analize i progonoze, tržišna kretanja, a ima i rubrike iz komunikologije, informatike, preporuke knjiga, stylinga, automobilizma, prati tržište umjetnina, te prilog turizam i brojne druge informacije koje mogu koristiti poslovnim ljudima i zanimati ih.

Magazin ´Profit´ izlazi mjesečno, ima nakladu od 6,5 tisuća primjeraka, njegovi su pretplatnici većina respektatbilnih hrvatskih tvrtaka, a može se nabaviti i u slobodnoj prodaji. Zastupljen je i u BiH i Sloveniji.

Izdavač magazina ´Profit´ je tvrtka ´Argus media´.



Pročitajte više