Makedonka masakrirala i spalila tijelo vlastitog sina

LOZENA ANDEVSKA masakrirala je i spalila dijelove tijela vlastitog sina, prenosi makedonska televizija A1. Poremećena majka iz sela Orizari uzela je nož i sjekiru te njima raskomadala mrtvo tijelo svog 32-godišnjeg sina Vlatka Andevskog te zatim dio po dio spalila u vatri.

Pepeo koji je ostao nakon što je spalila i posljednji dio sinovljeva tijela, rasula je oko kuće. Policiji je priznala da je tijelo raskomadala i spalila ali je kazala da sina nije ubila.

Rekla je da joj se sin 8. rujna objesio te da je odlučila spaliti tijelo zbog srama pred susjedima za koje Lozena Andevska nije htjela da doznaju o samoubojstvu njenog sina. Nestanak sina bolesna je majka prijavila tek 29. rujna ali policija je istragom ubrzo ustanovila da nitko u selu njezinog sina nije vidio čitavih mjesec dana.

Policija našla kosti među pepelom

U pretresu njezine kuće, policija je pronašla kosti nesretnog sina u pepelu. "Čekamo forenzičku analizu kako bismo mogli ustanoviti radi li se o ubojstvu ili o samoubojstvu te kako bi se protiv 59-godišnje Andevske mogla podnijeti odgovarajuća kaznena prijava", kazao je Ivo Kotevski, glasnogovornik makedonske policije.

Andevska je susjedima govorila da joj je sin dijabetičar i da se nalazi na liječenju u Skopju. "Vlatko je bio dobar i miran i u selu je vozio taksi", kazao je jedan od susjeda, dok je drugi dodao kako nitko primijetio da se bilo što promijenilo u toj obitelji ili da se događalo nešto čudno.

K.S.
Foto: A1

Pročitajte više