Malodobna Riječanka višestruko silovana; jedan od napadača osuđeni silovatelj pušten na slobodu

TRI MLADIĆA su u noći s ponedjeljka na utorak brutalno silovala sedamnaestogodišnju Riječanku, a da stvar bude još gora, jedan od napadača bio je privremeno na slobodi, jer je čekao na novo suđenje iako je zbog silovanja već osuđen na četiri godine zatvora.

Kako javlja Večernji list, prvoosumnjičeni Safet Beljuli (21) već je osuđen zbog jednog ranijeg silovanja na četiri godine zatvora, ali budući da je Vrhovni sud usvojio žalbu njegove odvjetnice, Beljuli je pušten iz pritvora, pa je na slobodi čekao novo suđenje.

Izvršenju brutalnog silovanja, čiji su počinioci gorenavedeni Beljuli, S.S. (18) i E.R. (21) bio je nazočan i I.S., koji u silovanju nije sudjelovao. E.R. je dogovorio sastanak sa djevojkom u ponedjeljak navečer, te ju svojim automobilom odvezao do naselja Pehlin, gdje su pokupili ostale, te nastavili do mjesta Plase.

Tamo je nesretnu djevojku uz primjenu fizičke sile prvo silovao S.S., a nakon toga i Safet Beljuli. E.R. je potom djevojku odvezao kući, pri čemu ju je molio da ih ne prijavi policiji, ali ju je prije toga silovao, pa tek onda pustio kući.

Djevojka je prijavila silovatelje, a budući da ih je sve poznavala od ranije, policija ih je brzo pronašla i sprovela istražnom sucu. Trojica silovatelja su zadržana, te su se branili šutnjom, a I.Š. je pušten na slobodu.

Pročitajte više