Maras na Facebooku pita ljude koga žele da SDP podrži na predsjedničkim izborima, imaju li oni ikakav plan?

Foto: Hina, Screenshot: Facebook

GORDAN Maras svoje prijatelje i simpatizere na Facebooku pitao je koga bi SDP trebao podržati na predsjedničkim izborima. Iako su predsjednički izbori još daleko, o tome se već mjesecima priča. Iz Marasova statusa jasno je da i SDP-ovci pričaju o tome, ali iz Marasove objave može se zaključiti kako neki konkretan plan i nemaju.

"Posljednjih dana vodi se rasprava oko toga koga bi SDP trebao podržati na predsjedničkim izborima slijedeće godine. Predsjednica nije puno napravila.

Koga biste vi htjeli da SDP podrži? Što se mene tiče možda sam ja malo "pristran" pa vam neću sugerirati odgovor", piše Maras na Facebooku.

Zanimljiv je odabir Marasovih riječi. On pita koga bi SDP trebao podržati. Znači li to da SDP neće imati svog kandidata? Teško je reći, ali Gordan Maras je jedan od vodećih ljudi ove stranke pa bi njegove riječi trebale imati težinu. Svakako, bit će zanimljivo vidjeti tko će biti kandidati, posebno kad se zna da se već mjesecima šuška o tome da bi se kandidirati mogao i Zoran Milanović. On je rekao da o tome ne razmišlja, ali nije definitivno rekao i da se neće kandidirati.


Pročitajte više