Marija Bistrica - predizborni skup HSS-a za 3. izbornu jedinicu

PREDSJEDNIK Hrvatske seljačke stranke i nositelj liste HSS-a Zlatko Tomčić rekao je večeras na predizbornom skupu za 3. izbornu jedinicu u Mariji Bistrici da HSS ne daje obećanja, nego prijedlog za novi ekonomski model koji, po mišljenju te stranke, može stvoriti uvjete za razvoj i bolji život.

Integralni koncept nacionalne ekonomije i stručna vlada uvjeti su da Hrvatska krene naprijed, a ujedno to će biti i osnova za sve koalicije u koje bi HSS mogao ući nakon izbora, rekao je Tomčić. Ako ne nađemo takve partnere, mirne duše i čista obraza ćemo sjediti u opozicijskim klupama, dodao je.

Josip Klapač, načelnik općine Marija Bistrica, predstavio je svih 14 kandidata HSS-a za III. izbornu jedinicu, koja obuhvaća Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko-zagorsku županiju.

Skupu na Trgu Ivana Pavla II obratio se i prvi na listi, varaždinski župan Zvonimir Sabati, te krapinsko-zagorska županica Vlasta Hubicki, 2. na listi. Ona je istaknula da je danas potpisivan ugovor o izgradnji Zagorske bolnice u Bračku, nedaleko Zaboka.

Predizborni skup HSS-a u Mariji Bistrici, koja je, kako su istaknuli njegovi predstavnici, kolijevka zagorskog HSS-a, završio je uz prigodni zabavni program.

Pročitajte više