Milanović "reducirao" Sanaderove kandidate: To su obični "vrtni patuljci"

NA SAMO stotinjak metara zračne linije u Zadru, šef HDZ-a Ivo Sanader i njegov antipod, šef SDP-a Zoran Milanović, večeras vode predizborne skupove.

Milanović je bio posebno raspoložen pa je zagrebačke i riječke kandidate HDZ-a nazvao "vrtnim patuljcima", koji nemaju šanse ni pod razno dobiti na lokalnim izborima u tim gradovima, ali i navodeći kako su SDP-ovi kandidati u Zadru svjesni da ih čeka velik izazov, prenosi Večernji list.

SDP-ovci su svoj skup prvi i održali, pred 200-injak simpatizera, a kandidatkinja za gradonačelnicu Ingrid Antičević-Marinović i Duško Vidov, kandidat za župana, opisali su trenutno stanje u Zadru kao loše, obrazloživši to na način da su rekli kako Zadar nije postao ništa drugo nego centar sumnjivog kapitala i gradnje elitnih naselja.

Milanović je na kraju skupa biračima poručio kako je svima već dosta zaostale retorike HDZ-a o vjeronauku, glasovima dijaspore i lakim drogama. Zaključio je kako se narod jezika prošlosti zasitio. Čeka se skup HDZ-a i njihov odgovor na bačenu rukavicu SDP-a.

K.S.
Foto: Branislav Grgurović/CROPIX

Pročitajte više