Milinović: U rujnu unutarstranački izbori za perušićki općinski ogranak HDZ-a

PREDSJEDNIK Županijskog odbiora HDZ-a Ličkosenjske županije Darko Milinović izjavio je danas u Perušiću kako će se u rujnu održati unutarstranački izbori za općinski ogranak HDZ-a za Perušić, koji je raspušten prije nekoliko mjeseci.

"S novim načinom rada i novim ljudima HDZ očekuje potpunu pobjedu na loklanim izborima", rekao je Milinović na konferenciji za novinstvo.

"Pošto je zbog pasivnosti i odstupanja od programa rada Središnji odbor HDZ-a raspustio stranku za perušićku općinu, proteklih je mjeseci uznapredovao ustroj stranke i danas HDZ u Općinskom vijeću od 14 ima devet članova", dodao je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a.

Izrazivši zadovoljstvo time, Milinović je također rekao da je od danas perušićki HDZ brojniji i za 20 novih članova. Među njima su dosadanji predsjednik HSLS-a za perušićku općinu Drago Hećimović, nositelj liste DC-a Slavko Pleša i nositelj nezavisne liste Ivan Orešković-Gliša, kazao je Milinović, koji je spomenute nove članove predstavio na današnjoj konferenciji za tisak.

(Hina) xkp ysp

Pročitajte više