Stotine građana raspitivalo se za Dodikovo zdravlje

PREDSJEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik, koji je jučer primljen u banjolučku bolnicu zbog iscrpljenosti organizma, osjeća se dobro nakon kraćeg odmora i primljene terapije.

Danas je zasjedao konzilij liječnika specijalista i nakon pregleda ranijih Dodikovih nalaza zaključili su da je potrebno napraviti nekoliko dodatnih pregleda, što će biti obavljeno tijekom današnjeg dana, pišu Nezavisne novine. Nakon što se obave i ti pregledi, konzilij će odlučivati kada Dodik izlazi iz bolnice. Iz banjolučke bolnice ne žele reći koju terapiju prima Dodik, a naglašavaju da ga posjetiti smiju samo članovi obitelji.

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Ranko Škrbić danas je izjavio kako je Dodikovo zdravstveno stanje dobro. Dodao je da je Dodik završio u bolnici nakon napornog dana koji je proveo na hladnoći tijekom posvećivanja novosagrađene crkve u Višnjiku kod Modriče.

"Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je zadržan na promatranju u Kliničkom centru i u tijeku su rutinske dijagnostičke procedure koje potvrđuju da je njegov organizam iscrpljen", priopćili su jučer iz banjolučke bolnice.

Nezavisne novine su neslužbeno saznale da su telefoni Kabineta predsjednika Republike Srpske danas bili usijani od poziva, jer je na stotine građana zvalo i raspitivalo se za Dodikovo zdravlje.

Pročitajte više