Mislili ste da kampanja ne može biti luđa? Voditelj Alex Jones kaže da je Clinton demon iz pakla

Screenshot: Youtube

DRUGA debata za američke predsjedničke izbore, kao i cijela dosadašnja kampanja, ružna je čak i po niskim standardima suvremene politike. Ali jedan gorljivi pristaša Trumpa dao je pojmu negativne kampanje potpuno novo značenje.

Dok je Hillary Clinton na nedavnom skupu nazvala polovicu Trumpovih glasača vrijednima prezira, a njega u debati opisala kao nekoga tko živi u paralelnoj stvarnosti, Trump je nju nazvao zlom osobom koju ima mržnju u srcu, koja bi se trebala sramiti i koju bi, na kraju krajeva, trebalo zatvoriti.

U jednom trenutku, čak ju je i figurativno nazvao vragom: govoreći o podršci koju joj je dao njen demokratski protukandidat Bernie Sanders, nazvao je njegov potez "ugovorom s vragom".

Ali u svjetlu komentara na debatu koji je dao ekscentrični voditelj i teoretičar zavjera Alex Jones, možda Trumpov izbor riječi ipak nije slučajan.

Trump Jonesu: "Imaš nevjerojatnu reputaciju" 

Jones je, naime, jedan od najgorljivijih Trumpovih pristaša. U intervjuu za njegov šou Info Wars koji mu je Trump dao u prosincu prošle godine nisu mogli dovoljno nahvaliti jedan drugog. Jones je Trumpu poručio da ga "90% njegovih gledatelja podržava", dok mu je Trump odgovorio da "ima nevjerojatnu reputaciju" i da ih "neće iznevjeriti."

Dakle, koji je Jonesov zaključak nakon debate? Da je Clinton ni manje ni više nego "odvratni, psihopatski demon iz pakla koji će, čim dođe na vlast, pokušati uništiti planet", kako prenosi Media Matters.

"Obama i Clinton smrde po sumporu"

Do ovog fantastičnog otkrića Jones je došao preko neimenovanih izvora iz njene blizine. Dodatni dokaz je, naravno, muha koja je usred debate sletjela na Clintoničino lice.

Jones u nastavku kaže: "Ljudi, rekli su mi ovo visoki izvori, ljudi. Rekli su mi: slušaj, Obama i Clinton smrde po sumporu".

Snimku jednostavno morate vidjeti da bi vjerovali:

Pročitajte više