Mister Gay Velike Britanije zaklao i pojeo ljubavnika

ANTHONY MORLEY, 35-godišnji britanski kuhar i pobjednik prvog natječaja za Mister Gaya Velike Britanije, danas je na sudu zbog okrutnog umorstva svog ljubavnika.

Sud u Leedsu je danas čuo bizarne i uznemirujuće detalje susreta koji se ispostavio kobnim po Damiana Olfielda, 33-godišnjeg prodavača oglasnog prostora u časopisu za homoseksualce.

Morley i Oldfield su se godinama poznavali. Morley, iako je 1993. godine bio prvi pobjednik nacionalnog natječaja ljepote za homoseksualce, nije, prema izjavama svjedoka ali i tekstovima SMS-poruka pronađenih za vrijeme policijske istrage,  "nikada bio načisto sa svojom seksualnom orijentacijom" te je imao ljubavne veze i s muškarcima i sa ženama.

Oldfield je, nasuprot tome, opisivan kao "ekstrovertiran, koketan i promiskuitetan". Sa Morleyem je izmjenjivao cijeli niz SMS-poruka prije nego što je Morley, nakon dosta nagovaranja, u travnju ove godine pristao da se s njim nađe u jednom baru.

Morley i Oldfield su se nakon ispijanja ogromne količine alkohola zaputili prema Morleyevom stanu. Tamo su kasnije forenzički stručnjaci pronašli tragove seksualne aktivnosti, ali i jezivi prizor - Oldfieldov raskomadani leš.

Kada se ispostavilo da Oldfieldu fale neki dijelovi tijela, Morley je objasnio kako ih je skuhao i pojeo, a dio bacio u kantu za smeće.

Zločin je otkriven zahvaljujući tome što se Morley nedugo nakon te gozbe, odjeven u krvavi kućni ogrtač i japanke, zaputio u obližnji restoran i preneraženom osoblju objasnio što je učinio.

Morley je policiji rekao kako ga je Oldfield pokušao silovati te da mu je glavni motiv bio "spriječiti Oldfielda da to ponovno pokuša".

D.A.

Foto: Daily Mail

Pročitajte više