Misterij: Pristupnice za članstvo u HDZ-u pale iz vedra neba direktno u Štrokov hotel

RECEPCIJA hotela Pallace u vlasništvu Gorana Štroka ovih je dana "nudila" još jednu uslugu osim uobičajenih, a da to, kažu u hotelu, nisu niti znali: članstvo u HDZ-u!

Naime, oko recepcije i kod ulaznih vrata zadnjih dana su se mogli naći formulari za ulazak u vladajuću stranku, no čini se da nitko ne zna kako su tamo dospjeli. Za očekivati je bilo da poznati hotelijer Štrok nema nikakve veze s ovim, s obzirom da noćenja ondje plaćaju i apolitični gosti te gosti drugačijih političkih usmjerenja.

Nevjerojatno je to i s obzirom da je bio žrtva reketa HDZ-ove birokracije (Antuna Kralja, HDZ-ova člana općinskog poglavarstva Konavala zaduženog za stambeno-komunalnu djelatnost i Ive Žeravice voditelja županijske Službe za graditeljstvo i imovinsko-pravne poslove) te na činjenicu da je otvoreni simpatizer SDP-a.

"Hotel Dubrovnik Palace iz Dubrovnika ne dijeli pristupnice za članstvo niti za jednu političku stranku pa tako niti za HDZ. Osoblje hotela nije uočilo propagandne materijale bilo koje političke stranke, jer u protivnom isti bi se odmah uklonili. Nismo zaprimili niti jednu pritužbu gostiju na ovu temu", navodi Nikolina Vicelić, direktorica korporativnih komunikacija Štrokovih Adriatic Luxury Hotela.

I u dubrovačkom HDZ-u nemaju pojma o čemu se radi, s tim da smatraju da se najvjerojatnije radi o šali, koja je od srca nasmijala gradonačelnicu Dubravku Šuicu.

"Nije HDZ sigurno, jer još uvijek nismo niti oformili stožer. Tek ćemo sutra. Jedino ako je netko to podmetnuo ili je neka zafrkancija. Pa tko će se učlaniti u HDZ u njihovom hotelu? Neki Britanci?", pita prva žena dubrovačkog HDZ-a.

A.B.

Pročitajte više