Mrtav pijan izazvao prometnu pa pobjegao. Onda izazvao još dvije. Uhitili ga

Ilustracija: Saša Miljević/Pixsell

Policija je izvijestila o pijanom 35-godišnjaku koji je izazvao tri prometne nesreće te završio u zatvoru.

"U srijedu, 8. svibnja 2024. godine u 17:20, na državnoj cesti broj 50, u Čovićima dogodila se prometna nesreća na način da je 35-godišnjak iz Ličkog Lešća upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake pod utjecajem alkohola (3.12 g/kg) i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova iz smjera Otočca u smjeru Ličkog Lešća, te je prednjom stranom automobila udario u stražnji dio osobnog automobila gospićke registracijske oznake sa kojim je u istom smjeru upravljala 41-godišnjakinja iz Otočca.

Zatim je 35-godišnji vozač napustio mjesto događaja i u 17:25 upravljajući osobnim automobilom iz smjera Otočca u smjeru Ličkog Lešća, u kružnom toku sletio s automobilom u desno, udario u betonski rubnjak prometnog otoka, a zatim u betonski rubnjak prometnog toka i nastavio se kretati u smjeru Ličkog Lešća, da bi u Ličkom Lešću ponovno prouzrokovao prometnu nesreću na način da je osobnim automobilom sletio u lijevo izvan kolnika i udario u kanal za slivne vode, a potom se vratio na kolnik i zaustavio.

35-gošnji vozač je uhićen i doveden u nadležni sud gdje mu je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana", opisali su iz policije.

Pročitajte više