Muškarci u Puli vrijeđali policajce pa se potukli s njima, petorica ozlijeđenih

Screenshot: Google Maps

PULSKA je policija provela istragu nad 38-godišnjakom, 28-godišnjakom i 21-godišnjakom zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi, a za 38-godišnjaka se uz to sumnja i da je počinio kazneno djelo prijetnje. 

Naime, u subotu u 00.25 sati policajci su došli nakon dojave o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Osječkoj ulici u Puli. U objektu se nalazilo nekoliko osoba unatoč prestanku radnog vremena koje su vikom i galamom narušavale javni red. 

Nakon dolaska policajaca, tri osobe nastavile su s protupravnim ponašanjem te su počele vrijeđati i omalovažavati policajce, a 38-godišnjak je pokušao odgurnuti jednog policijskog službenika i uputio mu ozbiljne prijetnje. 

Udario policajca u glavu

Kada su ga policijski službenici započeli privoditi, 38-godišnjak je jednog od njih udario u glavu, a potom su 28-godišnjak i 21-godišnjak pokušali spriječiti policijsko postupanje te su napali policajce, pri čemu je 28-godišnjak jednom od policajaca pokušao izvući pištolj. U događaju su lakše ozlijeđena tri policijska službenika te 38-godišnjak i 21-godišnjak.

Trojica muškarca uhićena su i odvedena u policijsku postaju, a nakon dovršetka istrage su privedena. Protiv 33-godišnje vlasnice ugostiteljskog objekta podnesena je prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira te je poslana obavijest nadležnoj inspekciji.

Pročitajte više