Na Trešnjevci 16-godišnjak pokušao silovati 54-godišnjakinju

U NEDJELJU je oko 3.50 sati, u parku na području zagrebačkog kvarta Trešnjevka, 16-godišnji maloljetnik uz uporabu tjelesne snage pokušao silovati 54-godišnju hrvatsku državljanku, a u tome ga je spriječio 27-godišnji mladić, izvijestila je danas PU zagrebačka.

Naime, društvo u kojem su se nalazili 27-godišnjak i 21-godišnja djevojka slavilo je rođendan u blizini mjesta događaja. U jednom su trenutku mladić i djevojka u mraku primijetili muškarca kako udara ženu i gura je u grmlje. Pozvali su trojicu mladića iz svog društva te su se svi zajedno približili mjestu događaja i upitali što se događa.

Ubrzo nakon njihovog inzistiranja da se osobe iz mraka jave, javio im se osumnjičeni, na što je 21-godišnja djevojka inzistirala da joj se javi i ženska osoba koja je s njim.

Tada je 27-godišnjak fizičkom snagom maknuo osumnjičenog sa žene kojoj su pomogli. Na njenom licu su primijetili hematome. Odmah su o događaju obavijestili policiju.

Ozlijeđenoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica. Osumnjičeni je priveden i nad njim je izvršena kriminalistička obrada.

I.M.

Pročitajte više