Nakon što im je otac ubio majku, braća doživjela tešku prometnu nesreću

NEKOLIKO sati nakon što je u središtu Zagreba muž nasmrt pretukao suprugu, na drugom kraju grada u prometnoj nesreći teško su ozlijeđana njihova dva sina, izvijestila je danas policija.

Mladići u dobi od 21 i 23 godine stradali su oko 21 sat na Vukomeričkoj cesti kada je stariji brat zbog prevelike brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem "forda escorta", prešao u suprotnu prometnu traku i sudario se s "citroenom berlingo" koji je vozio 37-godišnji Zagrepčanin.

Braća su u nesreći teško ozlijeđena i liječnička im je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. Kako se nalaze u teškom stanju policiji još nije poznato jesu li mladići u vrijeme nesreće znali što se dogodilo u stanu njihove obitelji i jesu li upravo zbog toga brzo vozili.

Načelnik Ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslav Borovec kazao je da policajci na mjestu nesreće teško ozlijeđene mladiće nisu mogli pitati znaju li da im je 53-godišnji otac u stanu u Ulici Crvenog križa četiri sata ranije na smrt pretukao 49-godišnju majku.

Borovac je rekao da se suprug nakon zločina sam prijavio policiji, rekavši da je ženu pretukao rukama i nogama. Dodao je da će policija više saznanja o ovom događaju imati nakon što se obavi obdukcija ubijene, inače majke sedmero djece.

Pročitajte više