Nakon svega Thompson nastupa u najgledanijim minutama HTV-a

U SKLOPU emisije HTV-a "Volim nogomet" nakon prijenosa utakmice Hrvatska-Turska nastupit će Marko Perković Thompson, pjevač koji je nakon koncerta na zagrebačkom središnjem Trgu u središtu skandala zbog ustaških simbola koji su tada viđeni u publici.

Nakon tog koncerta Vlada vodi istragu o suspenziji inspektora koji je podigao kaznenu prijavu protiv Thompsona i danas je načelnik zagrebačke policije Marijan Tomurad suspendiran zbog tog slučaja, da bi ga HTV ugostio kao da se ništa ne događa.

Thompson će imati nastup u najgledanijim televizijskim minutama jer ne treba sumnjati da će čitava Hrvatska sutra biti prikovana uz prijenos utakmice s Turskom. Izvest će pjesme "Lijepa li si" i "Neka nitko ne dira u moj mali dio svemira", a uz njega u emisiji će nastupiti i Baruni s pjesmom "Hrvatska je prvak svijeta".

Treba dodati i da se Thompsonom ovog tjedna bavila i emisija Otvoreno u kojoj je potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor trebala braniti Vladu od optužbi da Vlada tolerira ustaštvo i da ne stoji iza smjene inspektora Gašparca.

Urednik Sportskog programa HTV-a Bruno Kovačević je rekao za Večernji list da je nastup dogovoren još prije mjesec dana, kada je postignut i dogovor s ostalim izvođačima, poput Severine i Baruna.

D.M.

Pročitajte više