Nepoznata osoba izgorjela u automobilu

NOĆAS u 2,20 sati u Rudarskoj ulici u Labinu potpuno je izgorio automobil "fiat croma" i u njemu jedna osoba koja nije vlasnik vozila, a čiji bi identitet zbog potpune karboniziranosti trebala otkriti sutrašnja obdukcija.

U potpunosti izgorjeli "fiat croma" bio je u vlasništvu 28-godišnjeg Jasmina Č. iz Potpićna. U požaru je u potpunosti izgorio i obližnji parkirani automobil "opel corsa", u vlasništvu 33-godišnje Ljiljane F. iz Labina.

Vlasnik izgorjelog automobila, u kojemu je pronađen karbonizirani leš, ima u vlasništvu građevinsku tvrtku, a tijekom dana ispitivala ga je policija. Neslužbeno se doznaje da su dvojica radnika prijetila da će mu zapaliti automobil zbog neisplaćenih plaća i velikih dugovanja.

Po riječima istražnog suca Županijskog suda u Puli Ivice Stanića koji je obavio očevid, obdukcija će se obaviti tijekom sutrašnjeg dana. Danas će stručnjaci zagrebačkog Centra za krim. vještačenja "Ivan Vučetić" obaviti protupožarno i protueksplozivno vještačenje kako bi se otkrio uzrok moguće podmetnutog požara koji je trebao otežati identifikaciju leša i uzroke moguće nasilne smrti.

U istarskoj policiji potvrdili su da su osim s vlasnikom vozila razgovarali s još nekoliko osoba.

Pročitajte više