Nepoznati mlađi muškarac ubio se legavši na željezničku prugu u Dugom Selu

NOĆAS oko 1,30 sata u Dugom Selu na otvorenoj pruzi nepoznati mlađi muškarac izvršio je samoubojstvo, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Mladić je legao na sjeverni kolosjek željezničke pruge i preko njega je prešao teretni vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica-Ranžirni kolodvor-Zagreb.

Policija još ne zna identitet poginulog muškarca. Riječ je o muškarcu između 30 i 35 godina starosti, visokom oko 1,80 metar, srednje tjelesne građe, svijetle puti, tamno kestenjaste kose dužine tri do četiri centimetara. Odjeven je bio u crnu jaknu od skaja, crnu vunenu vestu koja se kopča patent zatvaračem, bijelu majicu kratkih rukava i plave traper hlače.

Tijelo nastradalog prevezeno je na Sudsku medicinu, a policija moli građane da joj dojave ako su prepoznali poginulog mladića.

U zagrebačkom disco clubu "The Best" u kojem je jučer izbio požar, policija je obavila očevid i utvrdila da je požar izazvan namjerno.

Naime, nepoznati počinitelj na terasi The Besta namjerno je na više mjesta plamenom zapalio ugostiteljski i drugi inventar, a vatra se proširila na cjelokupnu drvenu konstrukciju i drveno krovište natkrivenog dijela terase, veličine oko 400 četvornih metara.

Policija je tijekom jučerašnjeg dana obavila očevid kod 73 prometne nesreće. Bilo je 20 nesreća s ozljeđenima, u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a 37 osoba je lakše ozljeđeno. Kod 53 nesreće nije bilo ozlijeđenih osoba, već samo materijalna šteta, rečeno je danas u PU zagrebačkoj.

Pročitajte više