Nove informacije o pucnjavi ispred supermarketa u SAD-u: Žrtve ubijene u vozilu

Screenshot: YouTube/KOCO 5 News

JUČER ujutro došlo je do pucnjave ispred supermarketa u SAD-u. Naoružani muškarac upucao je i ubio dvije osobe na parkiralištu Walmarta u Duncanu u Oklahomi, a zatim sebe.

Iz policijske postaje Duncan priopćili su kako je napadač ubio muškarca i ženu koji su se nalazili u parkiranom automobilu. Njihova tijela nađena su na prednjim sjedalima, a tijelo napadača pronađeno je na tlu pored automobila, na vozačevoj strani vozila.

Aaron Helton, svjedok događaja, ispričao je za CNN-ovu podružnicu KOCO da su dvije žrtve ubijene na parkiralištu, a da se napadač upucao nakon što je prolaznik u njega uperio vatreno oružje. Policija za sada nije potvrdila ovu izjavu.

Rupe od metaka

Helton je rekao da je čuo devet hitaca. Na videosnimci koju je snimila CNN-ova podružnica KOKH vidi se crveno vozilo na čijem se vjetrobranskom staklu nalazi nekoliko rupa od metaka.

"Izgleda da je u vozilo ispaljeno nekoliko metaka, a na mjestu događaja pronađen je pištolj", rekao je Danny Ford, voditelj policijske postaje Duncan.

Policija je nakon napada, iz predostrožnosti, zatvorila lokalne škole, no one su opet otvorene nekih sat vremena kasnije.

Za sada nije poznat motiv napada. Istraga je u tijeku.

Pročitajte više