Odrubljena glava, pronađena u Beogradu pripada 27-godišnjem kriminalcu

NEPOZNATI muškarac jučer oko 14.30 sati nazvao je redakciju beogradskog lista Blic i rekao im ukoliko žele slikati nešto jezivo da dođu na Bulevar revolucije. "Ukoliko želite slikati nešto jezivo, dođite u Bulevar revolucije na broju 318 jer se tamo u plastičnoj vreći za smeće, pored kontejnera, nalazi odrubljena ljudska glava. Pozovite i policiju", smireno je rekao nepoznati muškarac i prekinuo vezu.

Muškarac je zvučao ravnodušno, a prema zvukovima koji su se mogli čuti oko njega, najvjerojatnije je govorio u hodu. Na adresi koju je nepoznati muškarac dao reporterima Blica, pojavila se ekipa iz još jedne beogradske redakcije te su oni zajedno nakon polusatnog traganja plastičnu vreću i pronašli. Nalazila se pored panja između dva automobila kod kućnog broja 318.

Jedan od reportera otvorio je vreću i unutra zatekao odrubljenu glavu muškarca starog oko 25 godina, koja je prema svemu sudeći unutra bila već nekoliko dana. Šokiran, posegnuo je za mobitelom i pozvao policiju, a oko njih su se počeli okupljati i stanari obližnjih zgrada.

"Bože, zar je ono ljudska glava? Pa tko ju je mogao staviti ovdje?", pitala se jedna starija gospođa. "Primijetio sam vrećicu kad sam krenuo u banku, ali nisam obraćao pažnju jer nisam osjetio smrad. Neki od stanara inače imaju običaj smeće ostavljati pored ceste. Ovo je nevjerojatno", zaključio je jedan od stanara, dok je jedna žena, koja po tom dijelu ulice svaki dan šeta sa psom, rekla kako je vrećicu vidjela još prekjučer.

Žrtva identificirana DNK analizom

Žrtva koja je ostala bez glave je 27-godišnji Smail Tarić iz Malog Zvornika, priopćeno je iz srpskog MUP-a, te se dodaje kako je žrtva identificirana DNK analizom, javlja Tanjug. Policiji je poznat otprije, a bio je i u zatvoru zbog razbojništva, krađe i droge. Motiv tog monstruoznog ubojstva, kao ni identitet ubojice, još uvijek nisu poznati policiji, no srpski mediji pretpostavljaju kako je to ubojstvo poruka suparničkom kriminalnom klanu.

K.S.
Foto: Blic

Pročitajte više