Osijek: Kazneno prijavljene tri osobe zbog bluda i droge

OSJEČKO-BARANJSKA Policijska uprava izvijestila je danas da je ovaj tjedan podnijela Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku kaznenu prijavu protiv triju osoba pod sumnjom da su počinile više kažnjivih djela ´protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa´ te ´više kažnjivih djela zlouporabe droga na štetu jednog ženskog djeteta i dviju maloljetnica´.

Nakon kriminalističke obrade istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku u srijedu je sproveden 42-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka a danas i 25-godišnja Osječanka zbog osnovane sumnje da su počinili ta kažnjiva djela, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Za trećim osumnjičenikom, 38-godišnjim hrvatskim državljaninom, također iz Osijeka, koji je u bijegu, policija traga.

Po riječima Stipe Rimca, načelnika Ureda načelnika PU-a policija nastavlja istragu kako bi rasvijetlila okolnosti u kojima su počinjena ta kažnjiva djela.

Po Osijeku se priča da je u jednom stanu u Osijeku u zgradi na Vijencu Ivana Meštrovića otkriveno da su drogirane djevojčice bile izvrgnute bludu te da su zatim snimani pedofilski filmovi.

Po neslužbenim podatcima cijelu akciju otkrivanja tih događaja pokrenuo je otac jedne od triju djevojčica, koji je slučaj prijavio policiji.

Pročitajte više