Osijek: Nekoliko osoba ozlijeđeno u prometnim nesrećama

U NEKOLIKO prometnih nesreća koje su se, zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti, magli i skliskom kolniku, dogodile jutros kod Samatovaca i Veliškovaca četiri su osobe lakše ozlijeđene, a policijski službenici morali su djelomično preusmjeravati promet, izvijestila je osječkobaranjska Policijska uprava.

U lančanom sudaru osam vozila, koji se jutros oko 7,25 sati dogodio u Samatovcima, lakše su ozlijeđene tri osobe, koje su prevezene u osječku Kliničku bolnicu.

U Veliškovcima su se oko 7,45 sati zbog guste magle i skliskog kolnika dogodile tri prometne nezgode, u kojima je sudjelovalo ukupno deset vozila, a u samo jednoj od njih pet vozila. Jedna je osoba lakše ozlijeđena, a policija preusmjerava promet na cestu Veliškovci - Tiborjanci.

Još su dvije osobe lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Švajcarnice u Baranji, gdje su se sudarila tri osobna vozila i autobus.

Do 12 sati na području te policijske uprave ukupno je evidentirano deset prometnih nezgoda, od kojih čak sedam na području valpovačke Policijske postaje.

Pročitajte više