Osumnjičeni muškarac prije osam godina silovao i stariju kćer

46-GODIŠNJI muškarac osumnjičen da je silovao svoju 14-godišnju kćer, navodno je prije osam godina napravio isto i starijoj kćeri koja je tada bila maloljetna.

Identitet muškarca, zbog zaštite žrtve, policija nije otkrila, već je samo izvijestila kako je osumnjičenik s jednog od srednjodalmatinskih otoka.

Silovanje se dogodilo prije nekoliko dana, a neslužbeno se doznaje kako je djevojčica nakon toga pobjegla od kuće i skrila se kod svoje polusestre. Njoj se i povjerila, a ona je silovanje prijavila policiji.

Kako piše Večernji list, muškarac je s otoka Šolte, a osim 14-godišnje kćeri, sumnjiči ga se da je prije 8 godina silovao i stariju kćer dok je bila maloljetna. Međutim, za to djelo je nastupila zastara.

Naime, djevojčica se sakrila kod polusestre koja je, nakon što je čula priču, priznala da se njoj dogodilo isto. Osumnjičeni je prijavio kćerkin nestanak i negirao sva djela. Rekao je kako ju je "malo jače nadzirao" jer je popustila u školi.

Večernji list saznaje da je na otok pobjegao od lošeg društva, a neki mještani su izjavili kako im se čini da je imao "čudan i preprisan" odnos s najmlađim.

Pročitajte više