Otac iz Srbije saznao da mu je preminula beba, pred bolnicom se izbo 15 puta

MUŠKARAC u dobi od 19 godina izbo se nožem više od 15 puta ispred bolnice u Srbiji, nakon što je doznao da mu je preminuo 9-mjesečni sin, javlja portal Telegraf.rs.

Izbo se ispred Odjela za prijem pacijenata Opće bolnice u Kikindi, u kojoj mu je preminuo sin.

Doznao da mu je dijete preminulo

Javljaju kako je u tu bolnicu došao u petak navečer, skupa s medicinskom ekipom Doma zdravlja iz Srpske Crnje u kojoj stanuje. Ekipa Doma zdravlja tada je prevezla njegovu bolesnu bebu do bolnice, a kako piše Telegraf.rs, čini se da je dijete preminulo na putu do bolnice.

U razgovoru s liječnicima bolnice u Kikindi, Telegraf saznaje kako je u bolnicu u petak dovezena beba koja je prestala disati. Liječnici su pokušali reanimirati bebu, što nije pomoglo. Tada se na ulazu u bolnicu, kada je doznao da mu je dijete preminulo, otac djeteta izbo nožem.

Liječnici su mu ukazali pomoć i uputili ga na daljnje liječenje.

"Tijelo djeteta poslano je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad kako bi se utvrdio uzrok smrti djeteta. Otac djeteta ozlijedio se nožem kada je saznao da je dijete preminulo i hitno je prevezen na liječenje u Sremsku Kamenicu. Nastavljamo s istraživanjem okolnosti ovog događaja", poručuju iz policijske uprave Kikinda.

Pročitajte više