Pauk u Beogradu odvezao auto sa šestomjesečnom bebom na stražnjem sjedištu

Ilustracija: 123rf

BEOGRAĐANKA Jelena Manojlović je sinoć oko 19 sati parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevana i u njemu ostavila šestomjesečnu bebu, piše Blic.

"Htjela sam svratiti do supruga koji je bio u tom trenutku na poslu, kako bih uzela nešto. Bilo je jako hladno pa sam bebu ostavila u automobilu da se ne smrzava. Pet minuta kasnije sišla sam sa suprugom i imala sam što vidjeti. Vozilo Parking servisa je odvozilo moj automobil i šestomjesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih, zajedno s mužem, i trčali smo za njima, ali oni su nastavili voziti u nepoznatom pravcu", opisala je Manojlović.

Dijete je vrištalo kad je stigla

Dodaje kako je osjetila neopisiv strah za dijete. Nije joj bilo jasno kako nisu vidjeli da je beba na stražnjem sjedištu. Pozvala je dispečera Parking servisa kako bi obavijestili vozače 'pauka' da se zaustave i daju joj dijete.

"Iz Parking servisa su javili vozačima što se dogodilo i da je beba u kolima pa da stanu. Međutim, iz 'pauka' su mi poručili da dođem do autoplaca gdje ću dobiti natrag svoje dijete. Odmah sam sjela u auto i otišla tamo. Dijete je vrištalo i plakalo kada sam stigla. Počela sam vikati na njih kao što bi i svaka majka, pitala sam ih kako nisu vidjeli bebu i zašto nisu stali kako bih je uzela, a oni su mi zaprijetili pozivom u socijalnu službu. Strašno", kazala je Manojlović.


Iz Parking servisa ovaj događaj nisu htjeli komentirati.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Beograd, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Beograd.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više