PJEVAČU RYANU ADAMSU USPJEŠNO OPERIRANA RUKA KOJU JE SLOMIO NA POZORNICI

Ryanu Adamsu, jednom od najtalentiranijih mlađih rock glazbenika, uspješno je u New Yorku operiran zglob lijeve ruke, objavili su liječnici, a prenio magazin NME. Adams je operiran kako bi zaliječio ruku koju je slomio nakon što je krajem prošlog mjeseca pao s pozornice za vrijeme koncerta u liverpoolskom Royal Courtu. Zbog te su nezgode svi Adamsovi koncerti u Europi i SADu otkazani.

Pjevačev glasnogovrnik izjavio je kako je Adams izašao iz bolnice i nalazi se na kućnoj njezi. "Doktori su rekli da je operacija dobro prošla, pa su ga prepustili njezi djevojke Parker Posey"", rekao je glasnogovrnik.

Prve liječničke dijagnoze govorile se da bi se Adams morao oporavljati najmanje dva mjeseca pri čemu su ostavili mogućnost da mu zglob izgubi do dvadeset posto pokretljivosti.

"Ne znam što će biti s mojim budućim sviranjem gitare, ali ova bi me nezgoda mogla pretvoriti u izvrsnog pijanistu!", našalio se Ryan Adams komentirajući ne baš optimistične prognoze o budućnosti svoje ruke.

Adams, zvijezda "americane", krajem prošle godine izdao je čak tri ploče: album "Rock'n'Roll" te EP-je "Love is Hell pt 1" i Love is Hell pt 2", a novi singl ?This Is It? izaći će 23. ožujka.

(Hina) xln yln

Pročitajte više