Plenković kritizirao Bandića i Raspudića, oni mu odgovorili

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

PREMIJER Plenković jučer je izazvao brojne reakcije nakon što je u emisiji RTL Danas napao oponente. 

Neki od njih danas su mu odgovorili.

Plenković digao ruke od Bandića, ovaj mu odgovorio

Plenković je digao ruke od Milana Bandića i smatra da nakon izjava o potresu zagrebački gradonačelnik na izborima 5. srpnja neće proći izborni prag. 

"Naravno da sam mu zamjerio. Problemi nisu bili zbog mene ili HDZ-a, već Grada Zagreba i Ministarstva graditeljstva. Poslao mi je poruku u petak, sad mu odgovaram", rekao je Plenković.

Bandić mu je danas odgovorio. 

"Ja sam kriv i za poraz Grabar-Kitarović na izborima. Hvala lijepa. Drag mi je Platon, ali istina mi je još draža”, poručio mu je.

Govorio o Škori, javio se Raspudić

"On je sjajan partner SDP-u, pomogao im je u predsjedničkim izborima. Doveo je ljevicu na vlast. Tu priču, siguran sam, dvaput nećemo gledati", poručio je Plenković o Škori.

Potom se osvrnuo i na Raspudića.

“Pročitajte što je pisao o Jandrokoviću i meni, pa kad to na miru vidite, onda ćete znati o čemu govorim... Riječ je o licemjerstvu i to je bit Jandrokovićeve poruke”, rekao je Plenković.

Raspudić mu je odgovorio. "Nikada im nisam spominjao ni žene ni djecu. Ono što želim istaknuti, Jandroković je umiljato dijete četiri političke mame, Sanader, Kosora, Karamarko, a četvrta mama je Andrej Plenković”, rekao je Raspudić.

Maras komentirao sve

Premijer govori da bi SDP mogao u koaliciju sa Škorom, što Maras oštro odbija.

"Za mene će on ostati osoba koja je izdala svoj rodni grad", rekao je o premijeru Gordan Maras za RTL Danas.

Pročitajte više