Pljačkao po Rijeci pa puštao vodu da sve poplavi. Zvuči poznato?

Screenshot: YouTube

POLICIJSKI službenici iz Rijeke proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.

Sumnjiči ga se da je tijekom svibnja prošle godine provalio u ljekarnu zdravstvene ustanove u središtu Rijeke iz čijih je ureda otuđio monitor računala i mobitel. Tom prilikom je i otvorio slavine u sanitarnim prostorijama te ostavio vodu da teče bez nadzora koja je oštetila nekoliko prostorija zdravstvene ustanove. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna. Ako vam ovaj način prikrivanja dokaza zvuči poznato, prisjetite se Mokrih bandita iz filmova "Sam u kući" na koje se ovaj lopov vjerojatno ugledao.

Osim toga, sumnjiči ga se da je u siječnju ove godine iz druge javne ustanove u Rijeci otuđio prijenosno računalo i druge predmete te tom krađom počinio materijalnu štetu u vrijednosti najmanje dvije tisuće kuna. Policija ga sumnjiči i za počinjenje prijetnje upućene ovog mjeseca djelatniku benzinske postaje na području Rijeke.

41-godišnjak je priveden i u istražnom je zatvoru.

Pročitajte više