NESREĆA NA RADU Na gradilištu šibenskog Veleučilišta poginuo radnik

Foto: Pixsell/Duško Jaramaz

JEDAN od radnika koji obavljaju građevinske radove na šibenskom Veleučilištu, pao je i poginuo na gradilištu, piše ŠibenikIn.

"Od Hitne pomoći smo u 8.15 sati dobili dojavu da je radnik tijekom izvođenja građevinskih radova na jednom gradilištu pao i smrtno stradao. To je sve što možemo otkriti", priopćeno je iz šibenske policije.

Poginuo jedan od rukovoditelja

Na gradilištu je još uvijek nekoliko radnika, vidno šokiranih. Policajci u civilu obavljaju očevid. Prema svemu sudeći, nesretni radnik je pao na jedan od katova, a ne na tlo ispred zgrade.

Neslužbeno se doznaje kako je poginuli muškarac bio jedan od rukovoditelja na gradilištu. Radovi na nadogradnji zgrade Veleučilišta u Šibeniku počeli su početkom godine, izvodi ih tvrtka Hm Patria iz Zagreba, a nadzor obavlja šibenska tvrtka Verus projekt.



"Nisam vidio kako se to dogodilo nego sam o nesreći doznao od drugog radnika koji me došao pitati tabletu za smirenje i rekao mi da je kolega poginuo tijekom radova. Čovjek se sav tresao i bio je u velikom šoku", kazao je jedan od susjeda.

Pročitajte više