Pokrenut karlovački news portal Sedam.hr

HRVATSKI web prostor od srijede 4. siječnja bogatiji je za novi internet portal. Riječ je o stranicama regionalnog tjednika 7DANA, a
mogu se vidjeti na adresi www.sedam.hr.

Dok se novinsko izdanje bazira na obradi tema i istraživačkom novinarstvu, news portalu Sedam.hr prioritet je čista informacija s naglaskom na brzinu. Vijesti na ove internet stranice dolaze izravno s terena, odnosno s mjesta događaja.

Seadm.hr je prvi news portal u Karlovačkoj županiji čije su informacije 24 sata dnevno dostupne i na zaslonima mobilnih aparata i dlanovnika, bez obzira o kojem je obliku veze riječ (gprs ili wap). Osim informacija i zanimljivih životnih priča, posjetitelj na ovoj stranici može naći još mnogo zanimljivih sadržaja, izdvajamo čak tri kolumne, oglasnik i foto-oglasnik, foto-reportaže s različitih događanja, kao i servisne informacije.

Osim ažurnosti, stranica se odlikuje i atraktivnim grafičkim rješenjima za koje su zaslužni Tomislav Car i Matej Špoler iz tvrtke Infinum d.o.o., te njihov kolega Josip Bišćan. Prvi su se put okušali u izradi news portala, i to baš u radu na internet stranici www.sedam.hr, pa im je to, kako su rekli, bio veliki izazov.

Pročitajte više