Policija istražuje s kim se Kerum sukobio na večeri Zagvožđana

NAKON što su se mediji raspisali o sukobu gradonačelnika Keruma s trojicom kršnih momaka na večeri Zagvožđana u petak, slučajem se odlučila pozabaviti i splitska policija. Među ostalim, istražit će jesu li u pitanju njihovi ljudi. Neki su očevici spazili kako su Kerumovi suparnici vadili policijske iskaznice, ne bi li umirili gradonačelnika i ostali uživati u nastupu popularnog Jole. 

Buran tjedan

Ni to im, međutim, nije pomoglo. Nepoćudne goste je gradonačelnik uz povike i potezanje osobno istjerao iz restorana Sky.

Buran je tjedan za Kerumom, koji je svega par dana prije incidenta u Jokeru, s boksačima Pit Bula u pratnji u klubu Egoist sanirao sramotu pobočnika Joška Svaguše i Ivice Livaje iz lokala Tropic, koji su naočigled mnoštva izvukli deblji kraj.

I to je promaklo splitskoj policiji, koja je za sukob čelnika Hajduka s voditeljem Egoista Rankom Schlenzom i njegovim društvom doznala - iz medija. Čini se kao da se situacija u gradu pod Marjanom posve otela kontroli. Je li to ta mediteranska metropola o kojoj je pričao Kerum?

Pročitajte više