Policija Osječanima: Ne bojte se, ali ništa ne poduzimajte ako vidite lopove

Foto: MUP

OSJEČKA policija i dalje traga za lopovima koji su jučer ranili dva zaštitara i opljačkali ih. Kako su nam jutros kazali iz osječke policije, nema nikakvog razloga za strah i paniku. "Građani se ne trebaju bojati, nema razloga za paniku i strah, policijski službenici su na terenu i tragaju za počiniteljima", dodali su.

No upozoravaju građane da ništa ne poduzimaju ako uoče pljačkaše.

Podsjetimo, nakon velike pljačke u dubrovačkoj zračnoj luci dogodila se još jedna oružana pljačka, kod Osijeka. 

Pljačka se dogodila oko 15 sati na cesti između mjesta Koprivna i Hrastina. Još uvijek nepoznati počinitelji, za kojima je u tijeku velika policijska potraga, uz uporabu vatrenog oružja nad dvojicom zaštitara koji su upravljali vozilom zaštitarske tvrtke počinili su razbojništvo.

Dvojica zaštitara ranjena su u pljački, a prema informacijama koje smo dobili jutros, obojica su izvan životne opasnosti i oporavak im teče dobro.

Počeli pucati po zaštitarima u klasičnoj sačekuši, jednom zaštitaru su propucane obje noge

Kako je objavio Glas Slavonije, razbojnici su zaštitare dočekali u klasičnoj sačekuši. Čekali su ih u šumi i, kada su naišli, počeli su pucati po njima. Prema neslužbenim informacijama, jednom zaštitaru prostrijeljene su obje noge, a drugi je šepao. Imali su sreće što im je pomogla slučajna prolaznica i prevezla ih u Klinički bolnički centar Osijek. Prema dostupnim informacijama, nisu u životnoj opasnosti.

Policija je objavila kako razbojnike traži i dronovima i da nema razloga za paniku.

Nepoznati su počinitelji tom prilikom otuđili za sada neutvrđenu količinu novca i udaljili se u nepoznatom smjeru. Bili su maskirani.

Pročitajte više