Pretukao 14-godišnjaka zbog toga što je grudom pogodio njegovu kćer

44-GODIŠNJI hrvatski državljanin udario je 14-godišnjeg dječaka glavom u glavu i više puta šakom po tijelu, zato što je grudom slučajno pogodio njegovu kćer.

14-godišnjak je jučer ispred Vatrogasnog doma u mjestu Blaškovec, nedaleko Svetog Ivana Zeline, čekao školski autobus s još desetak djece. Dok su čekali autobus djeca su se međusobno grudala, a netko je slučajno grudom pogodio djevojčicu, koja je otišla kući po svog oca.

Nakon nekoliko minuta otac i djevojčica došli su na autobusnu stanicu, a otac djevojčice je prvo počeo vikati na djecu koja su u tom trenutku ulazila u školski autobus. Zatim je počeo vikati na 14-godišnjeg učenika koji mu je nešto odgovorio, na što ga je otac djevojčice udario glavom o glavu i više puta šakom po tijelu.

Pri izlasku iz autobusa 44-godišnji nasilnik rekao je dječaku neku poruči roditeljima da dođu navečer do njega kako bi porazgovarali o grudanju njegove kćeri, a ako ne dođu da će on doći k njima.

Otac dječaka slučaj je prijavio u Policijskoj postaji Sveti Ivan Zelina, nakon čega je otac djevojčice priveden u službene prostorije Policijske postaje.

Kako je za Index.hr potvrdila glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Gordana Vulama otac djevojčice tijekom jutra je doveden pred Suca za prekršaje, no još nema informacija hoće li i kakvu kaznu dobiti zbog prekršaja.

Policija u isto vrijeme nastavlja kriminalističku obradu kako bi utvrdila ima li elemenata da protiv oca djevojčice podnese i kaznenu prijavu.

Kako nam je rekla Vulama 14-godišnji dječak osjeća se dobro i nema nikakvih vidljivih vanjskih ozljeda. Nakon pregleda u Kliničkoj bolnici Dubrava pušten je kući.

Pročitajte više