PROJEKT "PRIČE IZ DAVNINE" BIT ĆE PREDSTAVLJEN NA KONFERENCIJI O DIGITALNIM MEDIJIMA U OXFORDU



Helena i Zvonimir Bulaja, urednici i producenti međunarodnog multimedijskog projekta "Priče iz davnine" (Croatian Tales of Long Ago), pozvani su da predstave taj svoj projekt na konferenciji o digitalnim medijima "Dust or Magic", koja se od 25. do 27. ožujka održava na Brookes University u Oxfordu u Velikoj Britaniji.L

Predstavljanje "Priča iz davnine" bit će 25. ožujka u 15 sati (Wadham College).

Direktor konferencije Bob Hughes u svojem pozivnom pismu navodi da je projekt "Priče iz davnine" oduševio izbornike konferencije i da je interesantan upravo zbog toga što, za razliku od gotovo svih ostalih projekata koji će se na konferenciji predstaviti, dolazi iz male zemlje izvan engleskog govornog područja.

Projekt je jedinstven i po načinu na koji je realiziran, te po svojoj multikulturalnoj i estetskoj dimenziji. Ako postoji kreativni projekt doba interneta, onda je to ovaj! ističe u najavi Hughes.

Konferencija "Dust or Magic" održava se po jedanput godišnje u SAD-u i u Velikoj Britaniji, a svake godine organizira i posebni jednodnevni program posvećen novim medijima na Sajmu dječje knjige u Bologni.

(Hina) xpp ymc

Pročitajte više