Puljak o Kerumu i HDZ-u: Poslije j... nema kajanja; Kerum: Nabavi bonton

Foto: Patrik Macek, Ivo Cagalj/PIXSELL

SABORSKA zastupnica i potpredsjednica splitskog Gradskog vijeća, čelnica stranke Pametno Marijana Puljak, komentirala je današnji prekid sjednice. 

Osvrnula se na riječi gradonačelnika Andre Krstulovića Opare da ne bi pristao na suradnju sa Željkom Kerumom da su Pametno i Most prihvatili suradnju.

"Posli j... nema kajanja", rekla je Puljak.

Dodala je da je gradonačelnik imao izbora, prenosi Dalmatinski portal.

"Mogao je ponovno pred birače ako mu se nije sviđao partner. Kerum i HDZ su jednaki, upravljaju i gradom i državom na isti način, političkom trgovinom, korupcijom, klijentelizmom i savršeno odgovaraju jedni drugima", poručila je.

Kerum joj je odgovorio na Facebooku.

"Marijana, ne kaže se jeb*** nego spolnog odnosa. Kupi bonton", napisao je.

Podsjetimo, građanska stranka Željka Keruma podnijela je kaznene prijave protiv administratora Facebook stranice Dnevna doza splitskog nereda Bojana Ivoševića, na kojoj je moto "Split je ku*ac".

Zbog spornog slogana Željko Kerum naredio je svojim vijećnicima da napuste sjednicu Gradskog vijeća te je time pao kvorum.

Kerum novinarku nazivao štracom, budaletinom...

Podsjetimo i kako je Kerum neki dan brutalno izvrijeđao reporterku Provjerenog Emu Branicu.

Naime, ona je radeći priču o stečaju hotela Marjan nazvala Keruma za izjavu, a umjesto izjave je od bivšeg gradonačelnika Splita dobila salvu uvreda.

"Jeste vi danas popili tablete, vi niste čisti u glavi, obična štraca ste vi", započeo je Kerum.

Na pitanje novinarke zašto joj to sve govori, Željko Kerum samo je nastavio s vrijeđanjem, ali ovoga puta još ružnije.

"Vjerojatno se iz noći liječite jer ste po noći bili ili pijani ili drogirani, i vas je tu angažiralo, reporterku koja ne razumi ni ku***, daj, e, vidi, budaletino glupa, jedi go***, ti i tko te naručio", nastavio je.

Pročitajte više