Pusić: Krajnje je vrijeme za Hrvatsku u kojoj lopovluk nije išto što i domoljublje

"VRIJEME je za Hrvatsku u kojoj lopovluk nije domoljublje", naglasila je danas u neformalnom druženju s novinarima predsjednički kandidat Vesna Pusić u Novinarskom domu u Zagrebu.

Naime, danas je predstavljen vizualni identitet, izborni stožer kao i glavni elementi predizborne kampanje za predsjednika RH u koju Pusić ulazi pod sloganom "Hrvatska zna i može". Kako je danas rečeno, glavni naglasak kampanje odnosit će se na njezine susrete s građanima pod naslovom "Licem u lice s predsjednicom".

Oporavak za Hrvatsku, drugi krug s Josipovićem

"Vrlo lako se može dogoditi da u drugom krugu budem zajedno s kandidatom SDP-a Ivom Josipovićem. To bi za hrvatsku politiku bio apsolutni oporavak. Mi imamo različite profile i tipove energije, ali smo i jedan i drugi bazično pristojni ljudi i digli bi razinu hrvatske politike na višu razinu", rekla je danas Pusić ocjenjujući rezultate posljednjih anketa. Također, naglasila je kako Stjepan Mesić neće podržati ni jednog kandidata u prvom izbornom krugu, dok je eventualna kandidatura Milana Bandića za predsjednika ne zabrinjava.

"Ukoliko se to i dogodi to će biti uglavnom briga HDZ-a, jer on uglavnom ulazi u prostor Andrije Hebranga i Nadana Vidoševića", zaključila je Pusić.

Također danas je rečeno kako će voditelj i predsjednik izbornog stožera biti predsjednik HNS-a Radimir Čačić, a glasnogovornik Boris Blažeković. Kampanja će koštati četiri milijuna kuna, a najviše će se potrošiti na reklame u medijima.

Pročitajte više