Reljić: Ostojić laže, nikad u životu nisam vidio Petrova i Grmoju i nemam ambicija u MUP-u

Foto: Pixsell/ Duško Jaramaz

NEKADAŠNJI čelnik SZUP-a Smiljan Reljić komentirao je za N1 optužbe Ranka Ostojića koji ga je prozvao da preko tvrtke General Security pokušava ponovno preuzeti ulogu u MUP-u.

"Siguran sam da oni koji su pripadali paralelnim obavještajnim strukturama su se vratili na političku scenu upravo zahvaljujući ovoj priči, odjedanput brigu Mosta za nacionalnu sigurnost i da sve skupa preuzmu", rekao je jučer Ostojić spominjući tvrtku General Security u kojoj je jedan od čelnih ljudi Smiljan Reljić.

"To je još jedna u nizu gluposti i laži izmišljotina gospodina Ostojića. Nažalost, to radi čovjek koji se nalazi na tako jednoj bitnoj funkciji i zapravo na neki način zlorabi svoju funkciju. Ja nikad u životu nisam sreo gospodina Petrova i Grmoju. S druge strane, ja nemam nikakvih ambicija vraćati se u MUP jer sam tu priču zatvorio prije 20 godina. Sve to što gospodin Ostojić insinuira ja sam prošao i s njegovim prethodnikom iz reda SPD-a, gospodinom Lučinom. Tako da to njima nije nova špranca, oni uvijek idu po istom. Ako se nekoga hoće diskreditirati i ako se hoće pokazati da su oni najbolje rješenje i najpravednije, onda se uvijek dira u tajne službe i sustav sigurnosti i zapravo se uvijek vrtimo kao mačka za vlastitim repom", rekao je Reljić.

Pročitajte više