Ruski model Kuršunova ubijena zbog kose?

POLICIJA u New Yorku službeno je odbacila samoubojstvo kao mogući uzrok u slučaju ruskog modela Ruslane Koršunove koja je nađena mrtva prošle godine, nakon što je pala s devetog kata zgrade, javlja ruska Pravda.

Prema najnovijim dokazima riječ je o ubojstvu psihopata koji je ima fetiš na žensku kosu. Naime Koršunova je bila poznata po svojoj dugoj kosi te je radila kampanje za proizvođača proizvoda za kosu Pantene. Neposredno prije nego je umrla, odrezana joj je kosa što policija tada nije shvaćala kao važan dokaz.

Poznata po lijepoj kosi, pokopana bez nje

"Tek sljedeći dan sam shvatio da nešto nije u redu. Riječ je o njenoj kosi. Bila je mnogo kraća nego kad sam je vidio prijašnje noći, sretnu i živu. Činilo se kao da je odrezana u žurbi, jer su krajevi kose bili nejednaki", rekao je Muhammad Naqi, vratar zgrade u kojoj je Ruslana živjela, a koji ju je prvi vidio na mrtvu na pločniku.


Čak je i pogrebnik rekao kako je primijetio loše stanje u kojem je bila kosa modela inače poznatog po bujnoj, dugoj kosi. On tvrdi kako je moguće da kosa otpadne od siline udarca, ali ova je očito bila odrezana. 

Kad je njeno tijelo nađeno, policija je automatski posumnjala na samoubojstvo, jer nije bilo tragova borbe, a bilješke u njenom dnevniku pokazale su da je bila vrlo depresivna. S druge strane, njeni prijatelji tvrdili su kako je mlada Ruskinja ubijena. Samo prošle godine, slučaj je zatvaran i ponovo otvaran više puta, ali bez značajnijih pomaka.

Pročitajte više