Siemens predstavio redizajniranu hrvatsku web stranicu

SIEMENS je predstavio redizajniranu hrvatsku web stranicu koja će sadržavati informacije o mobitelima na www.siemens.hr/mobiteli i Gigasetima na www.siemens.hr/gigaseti.

Novi redizajn hrvatske web stranice nudi niz pogodnosti; jednostavniji je za pretraživanje, vizualno je zanimljiviji, estetski neutralniji te je interaktivan.

"Ono što će svaki korisnik primijetiti jest da imamo dva posebna portala; www.siemens.hr/mobiteli i www.siemens.hr/gigaseti. Razlog podjele na dva portala različita je kreativna strategija dvaju segmenata proizvoda koje se primjenjuju na sve komunikacijske alate pa tako i na web. Novi dizajn web stranice namijenjene mobitelima u skladu je sa strategijom koja je sažeta u sloganu "Designed for life", što znači da je fokus na samom dizajnu, a ujedno ima jednostavan pristup koji je u skladu s potrebama kupaca" -istaknula je Ivana Mićin, Marketing Manager, Siemens d.d. Communications.

Osim toga Siemens je najavio svoju prisutnost na ovogodišnjem CeBIT-u, najvećem sajmu informacijske tehnike, gdje će predstaviti niz najnovijih proizvoda i usluga; pet novih mobilnih uređaja dizajniranih da udovolje i najzahtjevnijim potrošačima, počevši od aktivnog svakodnevnog života pa sve do komuniciranja pomoću 3G tehnologije, kao i šest novih modela fiksnih telefona (Gigaset) od bazične do napredne bežične tehnologije.

Pročitajte više